Jo yli 25 vuoden kokemuksella

Kamic – Turvallisuutta ja valaistusta

Kamic Security markkinoi asiakkaiden tarpeisiin sopivia turvajärjestelmiä- ja tuotteita. Yritys on toiminut vuodesta 1993, aiemmin nimellä Fin-Alert Electronics Oy.

Olemme osa kansainvälistä Kamic Group-konsernia. Kuulumme konsernin Kamic Installation liiketoiminta-alueeseen, joka on keskittynyt erilaisten teknisten ratkaisujen ja laitteiden toimittamiseen eri asiakasryhmille. Kamic Installation on jaettu eri toimialoihin ja olemme osa siihen kuuluvaa Kamic Security-ryhmää. Kamic Security-ryhmä keskittyy eri turvallisuusratkaisujen toimittamiseen.

Tuotevalikoimamme kattaa lähes kaiken turvallisuuteen liittyvät osa-alueet kuten murtovalvonta, kameravalvonta, turvavalaistus, ups-laitteet, huoltovapaat akut, porttipuhelimet, palovaroittimet, käsisammuttimet jne.

Toimintamme perustuu yksinomaan tuotteiden myyntiin ja jakeluun jälleenmyyjien välityksellä. Jakelukanaviimme kuuluvat sähkö/turvaurakoitsijat kautta maan, sähkötukkuliikkeet ja kaupanketjut. Sähkötukkuliikkeistä Rexel Finland Oy myy ja varastoi lähes koko tuotevalikoimamme.

Toimintatapa

Toimintamme perustuu hyväksyttyihin laatutuotteisiin, luotettaviin tavarantoimittajiin, toimitusvarmuuteen, osaavaan ja pätevään henkilökuntaan sekä tekniseen tukeen myymillemme tuotteille. Autamme asiakkaita oikeiden tuotteiden valitsemisessa sekä olemme tukena suunnittelutyössä. Otamme huomioon asiakkaan tarpeet ja pyrimme räätälöimään oikeanlaiset tuotteet juuri hänen tilanteeseensa.

Tuotteet myydään asiantuntevien jälleenmyyjien kautta. Periaatteemme on että emme kilpaile omien asiakkaidemme kanssa.

Osa Kamic Group konsernia

KAMIC Installation Oy on osa KAMIC Installation liiketoiminta-aluetta yksityisomisteisesta KAMIC Group konsernista jonka kotipaikka on Ruotsi. KAMIC Group koostuu noin 30 yrityksestä jotka tarjoavat teknisiä tuotteita ja palveluita valituilla tuote -ja markkina-alueilla.

Suurin osa yrityksistä toimii kaupan ja maahantuonnin alalla, mutta konserniin kuuluu myös yrityksiä, joilla on omaa tuotekehitystä ja tuotantoa. Yhdessä KAMIC Group konsernilla on erittäin laaja asiakaskunta ja monet asiakkaat ovat monikansallisia teollisuusyrityksiä joilla on maailmanlaajuista tuotantoa. Keskeisimmät asiakasryhmämme ovat tietoliikennelaitteiden, hyötyajoneuvojen, tietojärjestelmien ja automaatiolaitteiden valmistajat, sekä sähköurakoitsijat, rakennuskonsultit ja teleoperaattorit.

KAMIC Group vuotuinen liikevaihto on noin 1,3 miljardia Ruotsin kruunua. Meillä on tytäryhtiöitä ja toimipisteitä 14 maassa Pohjois-Euroopassa, Aasiassa, Etelä-Afrikassa ja Yhdysvalloissa, ja yhteensä noin 750 työntekijää.

Lisätietoja www.kamicgroup.com