Jo yli 25 vuoden kokemuksella Suomessa

KAMIC – Turvaa ja valoa

Kamic Installation

KAMIC Installation toimii valaistus- ja turvallisuustuotteiden myynnin, palveluiden ja järjestelmäratkaisujen parissa. Päämarkkina-alueemme ovat kiinteistöjen, rakentamisen ja teollisuuden aloilla. Toiminta jakautuu eri tuotealueisiin, kuten esimerkiksi: turvavalaistus, valaistus, turvajärjestelmät, UPS-laitteet, huoltovapaat akut ja mittalaitteet.

Pääkonttori sijaitsee Karlstadissa, ja liiketoimintaa ja tuotantoa harjoitetaan Ruotsissa ja Suomessa. Myyntikonttorit sijaitsevat Tukholmassa, Helsingissä, Göteborgissa, Malmössä ja Jönköpingissä. Henkilöstön määrä on 50 ja liikevaihto on noin 185 miljoonaa Ruotsin kruunua.

Toimintatapa

Toimintamme perustuu hyväksyttyihin laatutuotteisiin, luotettaviin tavarantoimittajiin, toimitusvarmuuteen, osaavaan ja pätevään henkilökuntaan sekä tekniseen tukeen myymillemme tuotteille. Autamme asiakkaita oikeiden tuotteiden valitsemisessa sekä olemme tukena suunnittelutyössä. Otamme huomioon asiakkaan tarpeet ja pyrimme räätälöimään oikeanlaiset tuotteet juuri hänen tilanteeseensa.

Tuotteet myydään asiantuntevien jälleenmyyjien kautta.

Kamic Group

KAMIC Installation on osa Installation liiketoiminta-aluetta yksityisomisteisesta Ruotsalaisesta KAMIC Group konsernista, joka keskittyy teknologiapohjaisten liiketoimintojen ostamiseen, omistamiseen ja kehittämiseen valituilla markkina-alueilla.

Konserni koostuu kaupan alan, tuotekehityksen ja tuotannon parissa toimivista yrityksistä ja agentuureista.

Kamic Groupilla on toimintaa 15 maassa Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa.

Lisätietoja Kamic Groupista löydät osoitteesta www.kamicgroup.com

Yhteistyöjäsenyydet