Jo yli 25 vuoden kokemuksella Suomessa

Kamic – Turvallisuutta ja valaistusta

Kamic Installation

KAMIC Installation toimii valaistus- ja turvallisuustuotteiden myynnin, palveluiden ja järjestelmäratkaisujen parissa. Päämarkkina-alueemme ovat kiinteistöjen, rakentamisen ja teollisuuden aloilla. Toiminta jakautuu eri tuotealueisiin, kuten esimerkiksi: turvavalaistus, valaistus, turvajärjestelmät, UPS-laitteet, huoltovapaat akut ja mittalaitteet.

Pääkonttori sijaitsee Karlstadissa, ja liiketoimintaa ja tuotantoa harjoitetaan Ruotsissa ja Suomessa. Myyntikonttorit sijaitsevat Tukholmassa, Helsingissä, Göteborgissa, Malmössä ja Jönköpingissä. Henkilöstön määrä on n. 50 ja liikevaihto on noin 175 miljoonaa Ruotsin kruunua.

Toimintatapa

Toimintamme perustuu hyväksyttyihin laatutuotteisiin, luotettaviin tavarantoimittajiin, toimitusvarmuuteen, osaavaan ja pätevään henkilökuntaan sekä tekniseen tukeen myymillemme tuotteille. Autamme asiakkaita oikeiden tuotteiden valitsemisessa sekä olemme tukena suunnittelutyössä. Otamme huomioon asiakkaan tarpeet ja pyrimme räätälöimään oikeanlaiset tuotteet juuri hänen tilanteeseensa.

Tuotteet myydään asiantuntevien jälleenmyyjien kautta.

Kamic Group

KAMIC Installation Oy on osa KAMIC Installation liiketoiminta-aluetta yksityisomisteisesta KAMIC Group konsernista, jonka pääkonttori on Ruotsissa ja jonka yhteisenä päämääränä on pyrkimys olla johtava teknisten tuotteiden ja palveluiden toimittaja useassa tuote- ja markkinakategoriassa.

Kamic Group koostuu noin 30 yhtiöstä joiden yhteenlaskettu vuosimyynti on n. 3,3 miljardia SEK. Konsernilla on tytäryhtiöitä ja sivukonttoreita 14 maassa Pohjois-Euroopassa, Aasiassa ja Yhdysvalloissa sekä henkilöstöä noin 1500 työntekijän verran.

Useimmat yhtiöistä ovat kauppayhtiöitä tai agentuureja, mutta konsernissa on myös tuotekehitystä ja tuotantoa tekeviä yhtiöitä. Suurimman synergian saavuttamiseksi olemme organisoineet yhtiöt neljään liiketoiminta-alueeseen.

Yhdessä konsernin yhtiöillä on hyvin laaja asiakaskunta. Monet asiakkaamme ovat globaalia tuotantoa harjoittavia kansainvälisiä teollisuusyrityksiä. Avainsegmenttejä ovat mm. tietoliikennelaitteiden, hyötyajoneuvojen, digitaalisten opasteiden ja automaatiolaitteiden valmistajia, sekä sähkötukkuliikkeitä ja rakennuskonsultteja.

Lisätietoja www.kamicgroup.com

Yhteistyöjäsenyydet