Kamic Installation seuraa tiiviisti tilanteen kehittymistä ja tiedotusvälineitä koronaviruksen (COVID19) leviämisestä. Pohdimme säännöllisesti miten se vaikuttaa päivittäiseen toimintaan ja kuinka voimme mukauttaa liiketoimintaamme vastaavasti.

Tavoitteemme on arvoisa asiakkaamme, toimittajamme tai yhteistyökumppanimme, että toimintamme jatkuu niin pitkälle kuin mahdollista. Otamme kuitenkin erittäin vakavasti COVID-19:n leviämisriskin ja noudatamme jatkuvasti eri viranomaisten neuvoja ja suosituksia ja toimimme sen mukaisesti. Tämä tarkoittaa muun muassa, että:

  • Asetamme henkilöstön ja muiden ihmisten terveyden etusijalle.
  • Vältämme työntekijöidemme matkustamista kotimaassa tai ulkomaille.
  • Vältämme suuria väkijoukkoja.

Päivittäiset yhteytemme asiakkaisiin, toimittajiin ja yhteistyökumppaneihin jatkuvat, mutta käytämme sähköisiä välineita yhteydenpitoon kuten esim. puhelin, Skype tai videoneuvottelut! Tuotteiden osalta toimituskykymme pyritään pitämään mahdollisimman hyvällä tasolla ja toimitukset toimivat normaalisti!

Seuraamme päivittäin tilanteen kehittymistä ja toivomme todella, että tartunnan leviäminen saadaan hallintaan mahdollisimman pian ja että mahdollisimman harvat kärsivät vakavista seurauksista. Jos ilmenee uusia määräyksiä ja suosituksia, mukautamme välittömästi menettelyjämme niiden mukaisiksi, jotta ne voivat estää tartunnan leviämisen.

Jos haluat tietää enemmän vallitsevaa poikkeuksellista tilannetta koskevista toimistamme, ota meihin yhteyttä puhelimitse:
Puhelin 010 8328 220 tai sähköposti myynti@kamic.fi