KAMIC Installation AB myyntikonttori Suomessa laajenee ja sen myyntiorganisaatiota on siksi tarvetta vahvistaa! Siksi etsimme aktiivista myyntiedustajaa kasvattamaan myyntiämme kehittyvällä alalla. 

Tarjoamme: 

Mielenkiintoisen ja kehittyvän työn kansainvälisessä konsernissa, jossa markkinoit laajaa valikoimaa valaistus- ja  turvallisuustuotevalikoimaa jälleenmyyjille. Päivittäisessä työssäsi käyt esim. sähkötukkujen, sähköurakoitsijoiden,  sähkösuunnittelijoiden ja muiden potentiaalisten asiakkaiden luona, annat tuote- ja ratkaisuehdotuksia sekä  osallistut myyntitoimintaan tavoitteena laajentaa ja kehittää myyntiämme kokonaisuutena. Palkkaus sopimuksen  mukaan. 

Kokemuksesi ja taitosi: 

Toivomme, että sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä ja plussaa on, jos sinulla sähkö-/tekninen koulutus sekä tuntemus sähkötoimialan markkinoista. Mutta aktiivinen ja positiivinen asenne on ehdottomasti tärkein ominaisuus ja jos tunnet että voit kehittyä työn ohessa, odotamme hakemustasi mielenkiinnolla. Tehtävässäsi olet oma aloitteinen ja tuloshakuinen sekä tottunut työskentelemään itsenäisesti. Persoonallisuutesi ja henkilökohtaiset ominaisuudet luoda hyviä asiakassuhteita parhaalla mahdollisella tavalla nähdään erittäin tärkeinä. Tehtävässä  tarvitset normaalit tietotekniset taidot ja osaat ilmaista itseäsi hyvin puheessa sekä kirjallisesti suomeksi ja  mielellään myös englanniksi. Raportoit myynnin johdolle Suomessa. 

Pääosin työ tapahtuu asiakkaiden luona mutta toimistopäivinä Helsingin toimistolla tai soveltuvin osin myös etänä.  Normaali työaika mutta joskus saattaa olla erilaisia asiakastapahtumia myös illalla. Työssä tarvitset B-ajokortin. 

Hakemus: 

Tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa myyntijohtaja Vesa Rasila, puh. 010 8328 210. 

Hae ja lähetä CV palkkatoivomuksineen sähköpostitse: vesa.rasila@kamic.fi 

Lisätietoja yrityksestä löytyy osoitteesta www.kamic.fi. 

KAMIC Installation AB on teknologiayritys, joka työskentelee valaistus- ja turvallisuustuotteiden myynnin, palvelujen  ja järjestelmäratkaisujen parissa. Liiketoiminta on jaettu eri tuotealueisiin, joissa painopistemarkkinamme ovat  kiinteistöt, rakentaminen ja teollisuus. Pääkonttori sijaitsee Karlstadissa ja liiketoimintaa ja tuotantoa harjoitetaan  Ruotsissa ja Suomessa. Työntekijöitä on 50 ja liikevaihto on noin 175 miljoonaa kruunua. KAMIC Installation on osa  KAMIC Group konsernia. Kaiken kaikkiaan meillä on 1 500 työntekijää 14 maassa, jotka jakautuvat 40 yritykseen,  joiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 3,3 miljardia Ruotsin kruunua.